Set Parfume & Locion per Trupin Sanderling per Femra

31485

OMSA

Set Parfume & Locion per Trupin Sanderling per Femra

Sanderling eshte nje bukuri e parezistueshme 

Vjen ne nje nderthurje aromash te luleve te pjeshkes ,molles ,manaferrave si dhe lules violet

Miksimi vjen edhe ne lulen jasemin me trendafilin 

Parfumi dhe locioni jane 100 ml 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set Parfume & Locion per Trupin Sanderling per Femra

Sanderling eshte nje bukuri e parezistueshme 

Vjen ne nje nderthurje aromash te luleve te pjeshkes ,molles ,manaferrave si dhe lules violet

Miksimi vjen edhe ne lulen jasemin me trendafilin 

Parfumi dhe locioni jane 100 ml 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori: