Verona Intense Eau De Parfum per Femra

31494

OMSA

Verona Intense Eau De Parfum per Femra

Royalty ben pjese ne familjen e luleve 

Aroma e dashurise dhe premtimit te nje jete te embel

Eshte nje nderthurje aromash te farave te rrushit te zi ,dardhes ,pjeshkes dhe mjedres 

Zbuet lehtesisht ne shije me lulen jasemin ,trandafilat dhe lulet e portokallit

Sasia eshte 100 ml 

Më shumë informacion

Verona Intense Eau De Parfum per Femra

Royalty ben pjese ne familjen e luleve 

Aroma e dashurise dhe premtimit te nje jete te embel

Eshte nje nderthurje aromash te farave te rrushit te zi ,dardhes ,pjeshkes dhe mjedres 

Zbuet lehtesisht ne shije me lulen jasemin ,trandafilat dhe lulet e portokallit

Sasia eshte 100 ml 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë