Wedding Secrets Gold Eau De Parfum per Femra

31308

OMSA

Eau de Parfum per femra 

Ben pjese ne familjen e aromave florale

Një aromë perjashtuese e pershtatsme per nje shije te rafinuar te nje princeshe 

Vjen si shije e frutave te Bergamotit , molles dhe frutave te kuqe 

Nderthuret si arome sensuale me jaseminen dhe zhardhoket ne celjen e portokallit 

Sasia 100 ml

Më shumë informacion

Eau de Parfum per femra 

Ben pjese ne familjen e aromave florale

Një aromë perjashtuese e pershtatsme per nje shije te rafinuar te nje princeshe 

Vjen si shije e frutave te Bergamotit , molles dhe frutave te kuqe 

Nderthuret si arome sensuale me jaseminen dhe zhardhoket ne celjen e portokallit 

Sasia 100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

22 produkte te tjere ne te njejten kategori: