Business Code Eau De Toilette per Meshkuj

31499

OMSA

Business Code Eau De Toilette per Meshkuj

 Eshte nje eliksir i hirit te joshjes, nje arome elegante, sensuale dhe misterioze

Vjen ne nje nderthurje aromash te gjetheve te mentes ,limonit dhe molles jeshile 

Perberje te vecante ka drurin Sandal ,Amber dhe Tonka Bean 

Parfumi eshte 100 ml 

Marka OMSA
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Business Code Eau De Toilette per Meshkuj

 Eshte nje eliksir i hirit te joshjes, nje arome elegante, sensuale dhe misterioze

Vjen ne nje nderthurje aromash te gjetheve te mentes ,limonit dhe molles jeshile 

Perberje te vecante ka drurin Sandal ,Amber dhe Tonka Bean 

Parfumi eshte 100 ml 

Fleta e të dhënave

Marka OMSA

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

13 produkte te tjere ne te njejten kategori: