Chancellor Eau De Toilette per Meshkuj

31309

OMSA

Eau de Toilette per meshkuj 

Ben pjese ne familjen e aromave orientale 

Një aromë elegante,intensive vibruese me një zgjim magnetik dhe sensual

Nje arome rrezatuese e perbere nga lulet e mandarines, qiros dhe molles 

Nderthuret si arome delikate me aromen e zhardhokeve te portokallit me levandren 

Sasia 100 ml

Më shumë informacion

Eau de Toilette per meshkuj 

Ben pjese ne familjen e aromave orientale 

Një aromë elegante,intensive vibruese me një zgjim magnetik dhe sensual

Nje arome rrezatuese e perbere nga lulet e mandarines, qiros dhe molles 

Nderthuret si arome delikate me aromen e zhardhokeve te portokallit me levandren 

Sasia 100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

13 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë