Rich Man Aqua Eau De Toilette per Meshkuj

31223

Kombinim I fresket dhe energjik i pjeprit, dardhes dhe piperit pikant

I shkrire me arome delikate levander

Tonalitete te fuqishme te aromes drurit, per nje esense sensuale dhe te forte

100 ml

Më shumë informacion

Kombinim I fresket dhe energjik i pjeprit, dardhes dhe piperit pikant

I shkrire me arome delikate levander

Tonalitete te fuqishme te aromes drurit, per nje esense sensuale dhe te forte

100 ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

13 produkte te tjere ne te njejten kategori: