Writer Eau De Toilette per Meshkuj

31482

OMSA

Eau De Toilette per Meshkuj

Nje arome e forte dhe e qendrueshme 

Nje bashkim aromash te limonit ,levandres dhe molles jeshile te fresket 

Nje zgjedhje e duhur per meshkujt 

Më shumë informacion

Eau De Toilette per Meshkuj

Nje arome e forte dhe e qendrueshme 

Nje bashkim aromash te limonit ,levandres dhe molles jeshile te fresket 

Nje zgjedhje e duhur per meshkujt 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

13 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë