Parfum LR Marcus Schenkenberg

4166

LR

Parfum LR Marcus Schenkenberg 

Elegance mashkullore dhe per me teper kur vjen nga modeli me i njohur ne bote ne fushen e modes Mrcus Schenkenberg

Te gjitha kryeqytetet jane shtepia e tij.

Aroma e supermodelit te njohur ka ne perberje nje kombinim te freskise se drureve me bergamotin (ekstrakti i levores se frutit te portokallit te Seviljes) me cokollaten dhe piperin Szechuan.

Hijeshi mashkullore fale perberjes me vajin e bimes Vetiverit.

Parfumi eshte format 50 ml, jashtezakonisht arome e pakontrollueshme dhe totalisht mashkullore

Gjinia Mashkull
Marka LR
Kapaciteti (ne Litra) 5ml
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Parfum LR Marcus Schenkenberg 

Elegance mashkullore dhe per me teper kur vjen nga modeli me i njohur ne bote ne fushen e modes Mrcus Schenkenberg

Te gjitha kryeqytetet jane shtepia e tij.

Aroma e supermodelit te njohur ka ne perberje nje kombinim te freskise se drureve me bergamotin (ekstrakti i levores se frutit te portokallit te Seviljes) me cokollaten dhe piperin Szechuan.

Hijeshi mashkullore fale perberjes me vajin e bimes Vetiverit.

Parfumi eshte format 50 ml, jashtezakonisht arome e pakontrollueshme dhe totalisht mashkullore

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka LR
Kapaciteti (ne Litra) 5ml

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë