Set LR Classics Monaco

4221

LR

Set LR Classics Monaco

Per meshkuj

Arome delikate per floket dhe trupin. Kombinoni dhe provoni!

Nje mik i mire eshte gjithmone nje keshilltar i mire.

Monaco- metropoli i hipnotizuar nga luksi dhe ekskluziviteti i Mesdheut.

Parfumi, nje miksim i xinxerfillit te fresket djeges, lules se portokallit, qelibarit dhe gjethes se pasur te duhanit.

Gjinia Mashkull
Marka LR
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set LR Classics Monaco

Per meshkuj

Arome delikate per floket dhe trupin. Kombinoni dhe provoni!

Nje mik i mire eshte gjithmone nje keshilltar i mire.

Monaco- metropoli i hipnotizuar nga luksi dhe ekskluziviteti i Mesdheut.

Parfumi, nje miksim i xinxerfillit te fresket djeges, lules se portokallit, qelibarit dhe gjethes se pasur te duhanit.

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Marka LR

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë