Set per Femra Crystal Noir by Versace

24766

Versace

Set per Femra Crystal Noir by Versace

Permban 3 produkte:

-Eau de Toilette, 90 ml

-Rollerball, 10 ml

-Xhel per dushin 150 ml

Nje arome e fresket pranverore per te gjitha femra qe duan te shkelqejne cdo dite

Arome qe zgjat dhe ndjehet kudo

Te gjitha produktet e setit jane ORIGJINALE te markes

Gjinia Femer
Marka Versace
Produkt Origjinal Produkt Origjinal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set per Femra Crystal Noir by Versace

Permban 3 produkte:

-Eau de Toilette, 90 ml

-Rollerball, 10 ml

-Xhel per dushin 150 ml

Nje arome e fresket pranverore per te gjitha femra qe duan te shkelqejne cdo dite

Arome qe zgjat dhe ndjehet kudo

Te gjitha produktet e setit jane ORIGJINALE te markes

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka Versace
Produkt Origjinal Produkt Origjinal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë