Qerpik Huda Beauty

18391

270 Lekë

-45%

490 Lekë

Add to wishlist

Qerpik Huda Beauty

Qerpike me te gjate dhe me forme per ju per te kompletuar look-un 

I jep nje pamje shume joshese shikimit tuaj.

Te thjeshta ne perdorim dhe shume komode.

Permasa te ndryshme, por edhe te rregullueshme nese i doni me te shkurter, pasi priten lehtesisht. 

Gjatesia eshte 10, 12, 14 mm

Ju nuk do ndjeni fare qe i keni vene, perkundrazi do te ndjeheni seksi dhe terheqese

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Qerpik Huda Beauty

Qerpike me te gjate dhe me forme per ju per te kompletuar look-un 

I jep nje pamje shume joshese shikimit tuaj.

Te thjeshta ne perdorim dhe shume komode.

Permasa te ndryshme, por edhe te rregullueshme nese i doni me te shkurter, pasi priten lehtesisht. 

Gjatesia eshte 10, 12, 14 mm

Ju nuk do ndjeni fare qe i keni vene, perkundrazi do te ndjeheni seksi dhe terheqese

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: