Set Make UP 5 ne 1

Set make up-i e cila nuk duhet te mungoje ne koleksionin tuja te produkteve te kozmetikes.

Seti qe ne ju ofrojme permban:

Cante te vogel: Cante bardhe e zi e cila eshte e pershtatshme per mbajtjen e produkteve te kozmetikes. Canta eshte e vogel dhe mbylljen e ka me zinxhir. Ka te varur edhe njen pasqyre te vogel katrore e cila eshte teper funksionale.

Palete per vetullat: Paleta ka tre nuanca te ndryshme te ngjyres kafe dhe nje ngjyre bezhe per konturimin dhe mbushjen  e vetullave. Kjo palete ermban dy lloje te ndryshme furcash.

Puder pluhur: Pudra ka efekt mbulues dhe do ti jape fytyres tuaj gjalleri dhe ndricim. Kutia permban edhe srungjerin me ane te te cilit mund ta perhapni lehtesisht pudren.

Buzekuq: I cili ka efekt mat me nje ngjyre te pershtatshme per aktivitetet e dites.

Parfum: Me nje arome te kendshme. Shishje eshte ne forme zemre. 30 ml

Te gjitha produktet jane te markes Moda.

Gjinia Femer
Marka Moda
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set Make UP 5 ne 1

Set make up-i e cila nuk duhet te mungoje ne koleksionin tuja te produkteve te kozmetikes.

Seti qe ne ju ofrojme permban:

Cante te vogel: Cante bardhe e zi e cila eshte e pershtatshme per mbajtjen e produkteve te kozmetikes. Canta eshte e vogel dhe mbylljen e ka me zinxhir. Ka te varur edhe njen pasqyre te vogel katrore e cila eshte teper funksionale.

Palete per vetullat: Paleta ka tre nuanca te ndryshme te ngjyres kafe dhe nje ngjyre bezhe per konturimin dhe mbushjen  e vetullave. Kjo palete ermban dy lloje te ndryshme furcash.

Puder pluhur: Pudra ka efekt mbulues dhe do ti jape fytyres tuaj gjalleri dhe ndricim. Kutia permban edhe srungjerin me ane te te cilit mund ta perhapni lehtesisht pudren.

Buzekuq: I cili ka efekt mat me nje ngjyre te pershtatshme per aktivitetet e dites.

Parfum: Me nje arome te kendshme. Shishje eshte ne forme zemre. 30 ml

Te gjitha produktet jane te markes Moda.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka Moda

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: