Cmim i reduktuar! Set me 3 Forma per Buze te Plota

Set me 3 Forma per Buze te Plota

18209

545 Lekë

-45%

990 Lekë

Add to wishlist

Set me 3 Forma per Buze te Plota

Per te pasur buze me te plota duhet te perdorni kete set.

Seti permban tre forma.

Jane teper praktike dhe te vogla. Mund ti mbani gjithmone me vete.

Te thjeshta per tu perdorur, mjafton ti vendosni ne buze dhe te thithni per disa minuta.

Materiali Plastike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me 3 Forma per Buze te Plota

Per te pasur buze me te plota duhet te perdorni kete set.

Seti permban tre forma.

Jane teper praktike dhe te vogla. Mund ti mbani gjithmone me vete.

Te thjeshta per tu perdorur, mjafton ti vendosni ne buze dhe te thithni per disa minuta.

Fleta e të dhënave

Materiali Plastike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: