Set Nivea per Fytyren 3 ne 1 Krem + Qumesht Tonik + Tampona Pastrues

17754

Set Nivea per Fytyren 3 ne  1 Krem + Qumesht Tonik + Tampona Pastrues

Kujdesuni per fytyren tyaj me produktet e markes Nivea.

Seti perfshin produktet baze qe duhet per nje fytyre te paster dhe te bute.

Seti permban:

Krem Nivea: Krem dite me efekt hidratues, i cili nuk ju le shkelqim ne fytyre. Me faktor mbrojtes SPF 15 kundra rrezeve UV. Me kremin Nivea fytyra juaj do te jete gjithmone e lemuar dhe e bute. E pershtatshme per lekurat mikse.

Qumesht tonik Nivea: Qumesht pastrues Nivea. Per pastrim te mire te lekures dhe qe ajo te jete gjithmone e fresket. Me permbajtje te vitamines E e cila rigjeneron lekuren tuaj dhe hydra IQ. Fytyra juaj do te jete gjithmone e ndritshme dhe e frasket. E pershtatshme per lekurat normale dhe mikse.

Tampona pastrues: Ju ndihmojne te hiqni lehtesisht make up-in, si dhe te beni nje pastrim rutine te perditshme per fytyren tuaj. Tamponat pastrues dhe qumeshti tonik do te bejne qe fytyra juaj te jete gjithomne e paster.

Gjinia Femer
Marka Nivea
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set Nivea per Fytyren 3 ne  1 Krem + Qumesht Tonik + Tampona Pastrues

Kujdesuni per fytyren tyaj me produktet e markes Nivea.

Seti perfshin produktet baze qe duhet per nje fytyre te paster dhe te bute.

Seti permban:

Krem Nivea: Krem dite me efekt hidratues, i cili nuk ju le shkelqim ne fytyre. Me faktor mbrojtes SPF 15 kundra rrezeve UV. Me kremin Nivea fytyra juaj do te jete gjithmone e lemuar dhe e bute. E pershtatshme per lekurat mikse.

Qumesht tonik Nivea: Qumesht pastrues Nivea. Per pastrim te mire te lekures dhe qe ajo te jete gjithmone e fresket. Me permbajtje te vitamines E e cila rigjeneron lekuren tuaj dhe hydra IQ. Fytyra juaj do te jete gjithmone e ndritshme dhe e frasket. E pershtatshme per lekurat normale dhe mikse.

Tampona pastrues: Ju ndihmojne te hiqni lehtesisht make up-in, si dhe te beni nje pastrim rutine te perditshme per fytyren tuaj. Tamponat pastrues dhe qumeshti tonik do te bejne qe fytyra juaj te jete gjithomne e paster.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka Nivea

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: