Set per Femra Stitch N 29

17407

Set per femra Stitch N 29

Set per femra, per nje tu ndjere gjithmone te freskta.

Seti permban:

Nje parfum Stitch N 29 eau de parfume, me sasi 75ml 2.5fl.oz.

Nje spray per trupin Stitch N 29, me sasi 75ml 2.5fl.oz.

Ideale edhe per dhurate.

Më shumë informacion

Set per femra Stitch N 29

Set per femra, per nje tu ndjere gjithmone te freskta.

Seti permban:

Nje parfum Stitch N 29 eau de parfume, me sasi 75ml 2.5fl.oz.

Nje spray per trupin Stitch N 29, me sasi 75ml 2.5fl.oz.

Ideale edhe per dhurate.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: