Set per Meshkuj Kool Bleu P&M

17398

Set per Meshkuj Kool Bleu P&M

Set per meshkuj, per tu ndjere te fresket gjate gjithe kohes.

Seti permban:

Nje parfum Kool Bleu, eau de toilette, me sasi 100ml, 3.4 fl.oz.

Nje xhel per dush, me sasi 100ml, 3.4 fl.oz.

Nje spray per trupin, me sasi 75ml, 2.5 fl.oz.

Ideale edhe per dhurate.

Më shumë informacion

Set per Meshkuj Kool Bleu P&M

Set per meshkuj, per tu ndjere te fresket gjate gjithe kohes.

Seti permban:

Nje parfum Kool Bleu, eau de toilette, me sasi 100ml, 3.4 fl.oz.

Nje xhel per dush, me sasi 100ml, 3.4 fl.oz.

Nje spray per trupin, me sasi 75ml, 2.5 fl.oz.

Ideale edhe per dhurate.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: