Eros Cream per Meshkuj

Produkti ikrijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe. 

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj. 

Eros cream aplikohet 15 minuta perpara aktit

Mjafton te vendosni rreth 1 cm te kremit. 

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore. 

Produkti eshte i keshillueshem te perdoret vetem ne rastet e penetrimit vaginal, pasi nese perdoret edhe gjate seksit oral mund te krijoi irritime te cilat kalojne shume shpejt pasi shpelani gojen me uje te paster. Prezervativi mund te jete nje zgjidhje ne rast se e aplikoni edhe gjate seksit oral. 

Kremi Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Cream. 

Më shumë informacion

Eros Cream per Meshkuj

Produkti ikrijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe. 

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj. 

Eros cream aplikohet 15 minuta perpara aktit

Mjafton te vendosni rreth 1 cm te kremit. 

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore. 

Produkti eshte i keshillueshem te perdoret vetem ne rastet e penetrimit vaginal, pasi nese perdoret edhe gjate seksit oral mund te krijoi irritime te cilat kalojne shume shpejt pasi shpelani gojen me uje te paster. Prezervativi mund te jete nje zgjidhje ne rast se e aplikoni edhe gjate seksit oral. 

Kremi Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Cream. 

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

29 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë