Hidromasazhator per Kembet Imetec MP3 200

2881

Imetec

Hidromasazhator per Kembet Imetec MP3 200

Hidro masazhator për këmbët, me 6 opsione të ndryshme:

1. Relaksues

2. Tonifikues (jetëgjatësi dhe ritrajtim të këmbëve)

3. Gjallërues

4. Rigjenerues 

5. Zbutes 

6. Energjik

Ideale për njerezit që kanë ndrydhur apo dëmtuar këmbën dhe ju duhët të vazhdojnë punën.

Të lehteson kalimin e gjakut dhe çlodh muskujt.

Eshtë praktik dhe përdoret në ç'do moment.

Mban kostante temperaturën e ujit.

Ka kater pozicione pune.

Ka forma të këmbës për ta bërë edhe më komod masazhin.

Gjatesia e kabullit esht 175 .

Produkt origjinal Imetec.

 

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hidromasazhator per Kembet Imetec MP3 200

Hidro masazhator për këmbët, me 6 opsione të ndryshme:

1. Relaksues

2. Tonifikues (jetëgjatësi dhe ritrajtim të këmbëve)

3. Gjallërues

4. Rigjenerues 

5. Zbutes 

6. Energjik

Ideale për njerezit që kanë ndrydhur apo dëmtuar këmbën dhe ju duhët të vazhdojnë punën.

Të lehteson kalimin e gjakut dhe çlodh muskujt.

Eshtë praktik dhe përdoret në ç'do moment.

Mban kostante temperaturën e ujit.

Ka kater pozicione pune.

Ka forma të këmbës për ta bërë edhe më komod masazhin.

Gjatesia e kabullit esht 175 .

Produkt origjinal Imetec.

 

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori: