MASAZHATOR IMETEC SM 100 Sensuij

743

Imetec

MASAZHATOR IMETEC SM 100 Sensuij

Karrige masazhator qe ndihmon ne lehtesimin e tensioneve te muskujve fale 4sferave masazhuese te cilat bejne levizje rrethore te gjera.

3 menyra masazhimi: kontroll i mesit,kraharorit dhe i plote.

Fikje automatike pas 15 minutash.

Mund te perdoret ne shtepi, zyra.

Mjafton ta vendsni mbi karrigen, apo kolltukun ku do te uleni.

Rehati maksimale.

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

MASAZHATOR IMETEC SM 100 Sensuij

Karrige masazhator qe ndihmon ne lehtesimin e tensioneve te muskujve fale 4sferave masazhuese te cilat bejne levizje rrethore te gjera.

3 menyra masazhimi: kontroll i mesit,kraharorit dhe i plote.

Fikje automatike pas 15 minutash.

Mund te perdoret ne shtepi, zyra.

Mjafton ta vendsni mbi karrigen, apo kolltukun ku do te uleni.

Rehati maksimale.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

9 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë