MASAZHATOR IMETEC SM1 200 Sensuij me nxehtesi

744

Imetec

MASAZHATOR IMETEC SM1 200 Sensuij me nxehtesi

Karrige masazhator qe ndihmon ne lehtesimin e tensioneve te muskujve fale 4sferave masazhuese te cilat bejne levizje rrethore te gjera.

3 menyra masazhimi: kontroll i mesit,kraharorit dhe i plote.

Fikje automatike pas 15 minutash.

Mund te perdoret ne shtepi, zyra.

Ne varesi te shkalles se nxehtesise mund ta vendosni mbi karrigen, apo kolltukun ku do te uleni.

Rehati maksimale.

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

MASAZHATOR IMETEC SM1 200 Sensuij me nxehtesi

Karrige masazhator qe ndihmon ne lehtesimin e tensioneve te muskujve fale 4sferave masazhuese te cilat bejne levizje rrethore te gjera.

3 menyra masazhimi: kontroll i mesit,kraharorit dhe i plote.

Fikje automatike pas 15 minutash.

Mund te perdoret ne shtepi, zyra.

Ne varesi te shkalles se nxehtesise mund ta vendosni mbi karrigen, apo kolltukun ku do te uleni.

Rehati maksimale.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori: