Mini masazhator imetec ML4-200

Masazhatori më praktik dhe i vogël që kini hasur

Eshtë me tre këmbë të cilat masazhojne trupin

Përmasa dhe vendi i kapjes e bëjnë ideal për t'u masazhuar me lehtësi

Produkt cilesor dhe markë origjinale italiane

Ka buton fikje, ndezje

Punon me tre bateri 5AAA të cilat nuk i ka të përfshira në paketim

Produkt origjinal

 

Marka Imetec
Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mini masazhator imetec ML4-200

Masazhatori më praktik dhe i vogël që kini hasur

Eshtë me tre këmbë të cilat masazhojne trupin

Përmasa dhe vendi i kapjes e bëjnë ideal për t'u masazhuar me lehtësi

Produkt cilesor dhe markë origjinale italiane

Ka buton fikje, ndezje

Punon me tre bateri 5AAA të cilat nuk i ka të përfshira në paketim

Produkt origjinal

 

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

7 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë

Modifikim produkti

Pas ruajtjes së produktit tuaj të përshtatur, mos harroni të shtoni atë në shportën tuaj.rn

loader

* Fushta të detyrueshme