Ngrohes Imetec Relaxy HP- 04 40×32

21431

Imetec

Ngrohes relaksues i markes Imetec.

Material i bute dhe i rehatshem.

Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

Siguron nje relaksim total te shpines, barkut, shpatullave dhe kembeve.

Me 5 nivele te ndryshme temperature.

Fikje automatike pas 3 oresh.

Permasat 40x32 cm.

Marka Imetec
Fuqia ne Watt 110W
Permasat (cm) 40x32 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes relaksues i markes Imetec.

Material i bute dhe i rehatshem.

Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

Siguron nje relaksim total te shpines, barkut, shpatullave dhe kembeve.

Me 5 nivele te ndryshme temperature.

Fikje automatike pas 3 oresh.

Permasat 40x32 cm.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Fuqia ne Watt 110W
Permasat (cm) 40x32 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë