Ngrohes per kembet Relaxy Imetec

21434

Imetec

Ngrohes per kembet i markes Imetec.

Material i bute dhe i rehatshem. Veshja e jashtme lahet lehtesisht ne 30 ° C.

Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

Siguron nje relaksim total te kembeve.

Me 5 nivele te ndryshme temperature.

Fikje automatike pas 180 minutash.

Marka Imetec
Fuqia ne Watt 20 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes per kembet i markes Imetec.

Material i bute dhe i rehatshem. Veshja e jashtme lahet lehtesisht ne 30 ° C.

Me telekomande dixhitale, e cila ju lejon te zgjidhni temperaturen qe deshironi.

Siguron nje relaksim total te kembeve.

Me 5 nivele te ndryshme temperature.

Fikje automatike pas 180 minutash.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Fuqia ne Watt 20 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë