Cilinder masazhues Hot&Cold

26404

Shtange me ngjyre lejla per terapi

Me permasa 8x20cm . Te jep ndjesine e masazhit dhe lehteson dhimbjen 

Para perdorimit futenin ne uje te nxehte ose akull dhe shijoni 30 minuta terapi 

Mund ta perdorni ne pjesen e kembeve ose trupit

Më shumë informacion

Shtange me ngjyre lejla per terapi

Me permasa 8x20cm . Te jep ndjesine e masazhit dhe lehteson dhimbjen 

Para perdorimit futenin ne uje te nxehte ose akull dhe shijoni 30 minuta terapi 

Mund ta perdorni ne pjesen e kembeve ose trupit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë