Stilues Flokesh Philips 5ne1 HP8656/03

8562

Stilues Flokesh Philips 5ne1 HP8656/03

Te thash floket dhe tu japesh stilin qe preferon me te njejtin produkt.

Philips ProCare ju siguron rezultate te shpejta dhe praktike ne cdo moment.

Fuqia 1000 W.

5 koka te ndryshme per tiu sherbyer:

*Furce cilindrike me diameter 38mm per volum.

*Furce cilindrike e holle per onde apo kacurrela.

*Koke per tharje te shpejte te flokeve.

*Koke per te dhene volum gjate krehjes nga rrenjet.

*Furce drejtkendeshe qe drejton gjate krehjes ne menyre natyrale.

Material qeramik i furcave.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Kontroll volumi dhe funksion ajer i ftohte per te shmangur demtimet.

E pershtatshme per cdo tip floku.

Gjatesia e kordonit 2m.

Produkt origjinal Philips.

Marka Philips
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 2 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Flokesh Philips 5ne1 HP8656/03

Te thash floket dhe tu japesh stilin qe preferon me te njejtin produkt.

Philips ProCare ju siguron rezultate te shpejta dhe praktike ne cdo moment.

Fuqia 1000 W.

5 koka te ndryshme per tiu sherbyer:

*Furce cilindrike me diameter 38mm per volum.

*Furce cilindrike e holle per onde apo kacurrela.

*Koke per tharje te shpejte te flokeve.

*Koke per te dhene volum gjate krehjes nga rrenjet.

*Furce drejtkendeshe qe drejton gjate krehjes ne menyre natyrale.

Material qeramik i furcave.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Kontroll volumi dhe funksion ajer i ftohte per te shmangur demtimet.

E pershtatshme per cdo tip floku.

Gjatesia e kordonit 2m.

Produkt origjinal Philips.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 2 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë