Stilues Remington CI96W1 Silk

Mashe per krijimin e ondeve dhe kacurrelave pa e demtuar flokun tuaj

Shufer me dimesione 2-13 mm

Shufer qeramike me veshje argjendi me efekt 3D

Temperature nga 120o - 220o.

Ekran LED

Kordon 3 m qe ju lehteson punen gjate stilimit

Fikje automatike pas 60 minutash.

Produkt origjinal REMINGTON.

Ky produkt vjen me garanci 2 vjet.

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Ekran LED Ekran LED
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 3 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Remington CI96W1 Silk

Mashe per krijimin e ondeve dhe kacurrelave pa e demtuar flokun tuaj

Shufer me dimesione 2-13 mm

Shufer qeramike me veshje argjendi me efekt 3D

Temperature nga 120o - 220o.

Ekran LED

Kordon 3 m qe ju lehteson punen gjate stilimit

Fikje automatike pas 60 minutash.

Produkt origjinal REMINGTON.

Ky produkt vjen me garanci 2 vjet.

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Ekran LED Ekran LED
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 3 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë