Tharese Bellissima Imetec C19 2000

15900

Tharese flokesh

Marka: Bellissima Imetec

Modeli: C19 2000

Fuqia: 2000W

Voltazhi: 220-240

Ajer te ftohte e te nxehte

2 kombinime

Ngjyra: E zeze

Tharesja perfekte per stilimin dhe tharjen e flokeve.

Than shpejt dhe pa i djegur floket tuaj.

Gjinia Femer
Marka Imetec
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh

Marka: Bellissima Imetec

Modeli: C19 2000

Fuqia: 2000W

Voltazhi: 220-240

Ajer te ftohte e te nxehte

2 kombinime

Ngjyra: E zeze

Tharesja perfekte per stilimin dhe tharjen e flokeve.

Than shpejt dhe pa i djegur floket tuaj.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Marka Imetec
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë