Tharese Flokesh Braun HD580

18005

Braun

Tharese Flokesh Braun HD580

Tharese flokesh Braun, e cila do tju ndihmoje te thani apo te stiloni floket tuaj duke kursyer kohen.

Fale fuqise 2500W procesi i tharjes dhe i krehjes behet me i lehte dhe i shpejte.

Modeli dhe ndertimi ergonomik e bejne ate te lehte per tu perdorur duke marre rezultatet e deshiruara.

Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie qe mund te kombinohen sipas nevojes.

Buton per ajer te ftohte per ti dhene forme stilimit te deshiruar.

Fale teknologjise ionike, tharesja Braun leshon miliona jone aktive

te cilat kapen ne fijet e flokeve duke parandaluar elektrizimin e tyre.

Fale peshes se lehte ju mund ta merrni me vete kudo ne udhetime.

Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2500W
Difuzor Nuk ka
Nivele Fuqie 2
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Braun HD580

Tharese flokesh Braun, e cila do tju ndihmoje te thani apo te stiloni floket tuaj duke kursyer kohen.

Fale fuqise 2500W procesi i tharjes dhe i krehjes behet me i lehte dhe i shpejte.

Modeli dhe ndertimi ergonomik e bejne ate te lehte per tu perdorur duke marre rezultatet e deshiruara.

Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie qe mund te kombinohen sipas nevojes.

Buton per ajer te ftohte per ti dhene forme stilimit te deshiruar.

Fale teknologjise ionike, tharesja Braun leshon miliona jone aktive

te cilat kapen ne fijet e flokeve duke parandaluar elektrizimin e tyre.

Fale peshes se lehte ju mund ta merrni me vete kudo ne udhetime.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2500W
Difuzor Nuk ka
Nivele Fuqie 2

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë