Tharese Flokesh Fuego HD-868 B

17046

Tharese Flokesh Fuego HD-868 B

Tharese per floket e markes Fuego, modeli HD-868 B me 1800-2200 W fuqi.Ka 3 nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie.Pervec ajrit te ngrohte tharesja nxjerr dhe ajer te ftohte

Kjo tharese ju mundeson stilimin e flokëve në mënyrën që ju keni ëndërruar gjithmonë.

Përfshirja e avancuar e teknologjise jonizuese garanton freski ,volum dhe shkelqim per floket tuaj.

Tharesja vjen ne ngjyre te zeze bashke me koken e difuzorit.

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1800-2200W
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Fuego HD-868 B

Tharese per floket e markes Fuego, modeli HD-868 B me 1800-2200 W fuqi.Ka 3 nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie.Pervec ajrit te ngrohte tharesja nxjerr dhe ajer te ftohte

Kjo tharese ju mundeson stilimin e flokëve në mënyrën që ju keni ëndërruar gjithmonë.

Përfshirja e avancuar e teknologjise jonizuese garanton freski ,volum dhe shkelqim per floket tuaj.

Tharesja vjen ne ngjyre te zeze bashke me koken e difuzorit.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1800-2200W
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë