Tharese Flokesh Philips BHD176/00

8567

Tharese Flokesh Philips BHD176/00

E krijuar per performance, e dizenjuar per stil.

Motorr profecional AC i cili arrin deri ne 95km/h.

Fuqia 2200W.

Difuzor per volum te jashtezakonshem.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Peshe e lehte dhe praktike ne perdorim.

Gypi i ajrit 7mm per precizion ne tharje.

Ka nje unaze e cila ju lejon ta verni ku te deshironi duke kursyer hapsire.

6 nivele temperature dhe ajer i ftohte per te stabilizuar procesin.

Gjatesia e kordonit 1.8m

Produkt origjinal Philips.

Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 6 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2200 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Philips BHD176/00

E krijuar per performance, e dizenjuar per stil.

Motorr profecional AC i cili arrin deri ne 95km/h.

Fuqia 2200W.

Difuzor per volum te jashtezakonshem.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Peshe e lehte dhe praktike ne perdorim.

Gypi i ajrit 7mm per precizion ne tharje.

Ka nje unaze e cila ju lejon ta verni ku te deshironi duke kursyer hapsire.

6 nivele temperature dhe ajer i ftohte per te stabilizuar procesin.

Gjatesia e kordonit 1.8m

Produkt origjinal Philips.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 6 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2200 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë