Tharese Flokesh Rowenta CV8722D0

19977

Rowenta

Tharese e mrkes Rowenta modeli CV8722D0

Me fuqi 2200 W dhe perqendrues Ajri

Ka 6 nivele shpejtesie dhe temperature 

Funksion jonik, butoni per ajer te ftohte 

Tharesja ka ngjyre te zeze

Se bahsku me te ju merrni edhe Difuzorin per floke kacurrela

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Difuzor Difuzor
Nivelet e shpejtesise 6
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese e mrkes Rowenta modeli CV8722D0

Me fuqi 2200 W dhe perqendrues Ajri

Ka 6 nivele shpejtesie dhe temperature 

Funksion jonik, butoni per ajer te ftohte 

Tharesja ka ngjyre te zeze

Se bahsku me te ju merrni edhe Difuzorin per floke kacurrela

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Difuzor Difuzor
Nivelet e shpejtesise 6

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë