Tharese Remington Pro-Air Turbo D5220

10350

3

Tharese Remington Pro-Air Turbo D5220 + Dhurate Kreher Remington B95P

Kjo tharese ka te gjitha tiparet e nje tharese profesionale duke ju dhene mundesine qe te thani e stiloni floket ne komoditetin e shtepise tuaj.

Ka koncentrator per ajrin ne menyre te tille qe ju te thani floket me shpejte.

Ka difuzor, furce te rrumbullaket termike dhe nje cante per ta mbajtur tharesen.

Jonet e emetuara nga ajri qe jep tharesja dhe molekulat e ujit bashkeveprojne dhe bejne qe floket tuaj te thahen me shpejte.

Keshtu qe nuk eshte nevoja qe floket tuaj te qendrojne per nje kohe te gjate te ekspozuar ndaj nxehtesise se ajrit te thareses, keshtu qe ato nuk do te demtohen.

Motor AC me fuqi 2400W.

Perdor teknologjine e jonizimit.

E ndertuar me qeramike per te bere shperndarjen e nxehtesise ne menyre te njetrajtshme.

3 nivele per rregullimin e temperatures.

2 nivele per rregullimin e shpejtesise.

Perfshin edhe temperaturen e ftohte.

Zhurme minimale.

Ky eshte produkt origjinal REMINGTON.

Ka garanci 2 vjet.

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 2400 W
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Remington Pro-Air Turbo D5220 + Dhurate Kreher Remington B95P

Kjo tharese ka te gjitha tiparet e nje tharese profesionale duke ju dhene mundesine qe te thani e stiloni floket ne komoditetin e shtepise tuaj.

Ka koncentrator per ajrin ne menyre te tille qe ju te thani floket me shpejte.

Ka difuzor, furce te rrumbullaket termike dhe nje cante per ta mbajtur tharesen.

Jonet e emetuara nga ajri qe jep tharesja dhe molekulat e ujit bashkeveprojne dhe bejne qe floket tuaj te thahen me shpejte.

Keshtu qe nuk eshte nevoja qe floket tuaj te qendrojne per nje kohe te gjate te ekspozuar ndaj nxehtesise se ajrit te thareses, keshtu qe ato nuk do te demtohen.

Motor AC me fuqi 2400W.

Perdor teknologjine e jonizimit.

E ndertuar me qeramike per te bere shperndarjen e nxehtesise ne menyre te njetrajtshme.

3 nivele per rregullimin e temperatures.

2 nivele per rregullimin e shpejtesise.

Perfshin edhe temperaturen e ftohte.

Zhurme minimale.

Ky eshte produkt origjinal REMINGTON.

Ka garanci 2 vjet.

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 2400 W
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë