Depilator Braun SE 3 3370

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj.

2 Nivele Shpejtesi

2 Koka te ndryshme per kembet dhe krahet

20 piskatore qe heqin qimet edhe ne gjatesi 0.5 mm.

Drite per dallimin e qimeve te vogla 

Dizenjuar enkas per cdo pjese te trupit

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

Koke shtese per masazhimin e lekures

Nuk lejon futjen e qimeve nen lekure

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar.

Lekure e bute dhe e kuruar.

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin e depilatorit, koke shtese, masazhatorin dhe karikuesin.

Punon me prize dhe karikim.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Braun SE 3 3370

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj.

2 Nivele Shpejtesi

2 Koka te ndryshme per kembet dhe krahet

20 piskatore qe heqin qimet edhe ne gjatesi 0.5 mm.

Drite per dallimin e qimeve te vogla 

Dizenjuar enkas per cdo pjese te trupit

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

Koke shtese per masazhimin e lekures

Nuk lejon futjen e qimeve nen lekure

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar.

Lekure e bute dhe e kuruar.

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin e depilatorit, koke shtese, masazhatorin dhe karikuesin.

Punon me prize dhe karikim.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë