Depilator Braun 5185 per Kembet

15249

Braun

Depilator Braun Silk-épil per kembet.

Marka: Braun

Modeli: 5185

I perbere nga 40 piskatore.

Pershtatet me te gjitha format duke hequr edhe qimet me te vogla.

Ruan butesine e lekures duke mos e irrituar.

Heq qimet e lekures deri ne 0.5 mm

Me 2 nivele shpejtesie.

Mune te lahet me uje te rrjedheshem.

Gjinia Femer
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Braun Silk-épil per kembet.

Marka: Braun

Modeli: 5185

I perbere nga 40 piskatore.

Pershtatet me te gjitha format duke hequr edhe qimet me te vogla.

Ruan butesine e lekures duke mos e irrituar.

Heq qimet e lekures deri ne 0.5 mm

Me 2 nivele shpejtesie.

Mune te lahet me uje te rrjedheshem.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë