Depilator Braun per Fytyren

Ideal per heqjen e qimeve dhe pushit ne fytyre

Gjithashtu hiqni dhe pjese te vetullave siper ose ne mes

Nuk krijon irritime dhe heq qimet deri ne 0.2 mm

Fytyre e paster per 4 jave

Gjithashtu vjen me nje furce pastrami per fytyre e cila ndihmon ne hapjen e poreve dhe pastrimin e thelle te fytyres.

Pastrimi me kete furce ju ndihmon te keni nje fytyre plot shkelqim dhe te paster

Aplikimi I kremit do te jete shume me I kendshem pas perdorimit te kesaj furce, pasi lekura juaj do te jete e lemuar si ajo e nje bebeje.

100 % rezistente nga uji, mund ta perdorni edhe ne dush.

Punon me bateri. 

Produkt Origjinal Braun

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Braun per Fytyren

Ideal per heqjen e qimeve dhe pushit ne fytyre

Gjithashtu hiqni dhe pjese te vetullave siper ose ne mes

Nuk krijon irritime dhe heq qimet deri ne 0.2 mm

Fytyre e paster per 4 jave

Gjithashtu vjen me nje furce pastrami per fytyre e cila ndihmon ne hapjen e poreve dhe pastrimin e thelle te fytyres.

Pastrimi me kete furce ju ndihmon te keni nje fytyre plot shkelqim dhe te paster

Aplikimi I kremit do te jete shume me I kendshem pas perdorimit te kesaj furce, pasi lekura juaj do te jete e lemuar si ajo e nje bebeje.

100 % rezistente nga uji, mund ta perdorni edhe ne dush.

Punon me bateri. 

Produkt Origjinal Braun

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë