Depilator me lazer nga marka Braun  IPL BD 5001

I pershtateshem per tu perdorur ne te gjitha pjeset e trupit.

Ky depilator ju mundeson depilim te sigurt ne shtepi

Vjen se bashku me briskun Gillete

Sensori unik SensoAdapt ™ tonik i lëkurës lexon vazhdimisht tonën tuaj të lëkurës

Rezultatet e provuara klinikisht tregojne se redukton deri ne 82 % te qimeve pas 6 seancave.

Efektive ne zona te ndryshme te trupit dhe fytyres

Nuk i lejon qimet tuaja te rriten. I perdorshem ne te gjithe trupin: kembe, zonen e bikinit, sqetulla, krahe dhe zonen e barkut.

Perdoret edhe ne lekure te ndjeshme pa pasur frike nga efektet anesore.

Ky produkt nuk kerkon aplikimin e asnje xheli apo kremi gjate procesit te depilimit.

Ka pese nivele energjie dhe eshte i pershtatshem per cdo lloj lekure.

I pershtatshem per lekurat delikate dhe zonat delikate.

Kete produkt mund ta perdorin si femrat ashtu edhe meshkujt.

Perdorimi:

-Vendoseni produktin siper lekures suaj.

-Ne momentin qe aparatura bie ne kontakt me qimet, ndizet drita IPL  duke e eleminuar ate.

-Filloni ta zhvendosni ngadale aparaturen ne drejtim te kundert te qimeve, pra duke e terhequr aparaturen mbrapsht.

*Shenim: Drita IPL nuk eshte aspak i demshem per syte tuaj.

Kujdes:

Pas perdorimit nuk rekomandohet ekspozimi i menjehershem ne diell. 

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 3
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren, Per pjeset intime
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator me lazer nga marka Braun  IPL BD 5001

I pershtateshem per tu perdorur ne te gjitha pjeset e trupit.

Ky depilator ju mundeson depilim te sigurt ne shtepi

Vjen se bashku me briskun Gillete

Sensori unik SensoAdapt ™ tonik i lëkurës lexon vazhdimisht tonën tuaj të lëkurës

Rezultatet e provuara klinikisht tregojne se redukton deri ne 82 % te qimeve pas 6 seancave.

Efektive ne zona te ndryshme te trupit dhe fytyres

Nuk i lejon qimet tuaja te rriten. I perdorshem ne te gjithe trupin: kembe, zonen e bikinit, sqetulla, krahe dhe zonen e barkut.

Perdoret edhe ne lekure te ndjeshme pa pasur frike nga efektet anesore.

Ky produkt nuk kerkon aplikimin e asnje xheli apo kremi gjate procesit te depilimit.

Ka pese nivele energjie dhe eshte i pershtatshem per cdo lloj lekure.

I pershtatshem per lekurat delikate dhe zonat delikate.

Kete produkt mund ta perdorin si femrat ashtu edhe meshkujt.

Perdorimi:

-Vendoseni produktin siper lekures suaj.

-Ne momentin qe aparatura bie ne kontakt me qimet, ndizet drita IPL  duke e eleminuar ate.

-Filloni ta zhvendosni ngadale aparaturen ne drejtim te kundert te qimeve, pra duke e terhequr aparaturen mbrapsht.

*Shenim: Drita IPL nuk eshte aspak i demshem per syte tuaj.

Kujdes:

Pas perdorimit nuk rekomandohet ekspozimi i menjehershem ne diell. 

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 3
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren, Per pjeset intime

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë