Depilator me Pe per te gjitha llojet e lekures.

Heq me pe qimet dhe pushin ne fytyre 

Nuk krijon irritime dhe shenja ne zonen qe hiqen qimet.

Perdoret edhe ne pjese te tjera te trupit.

Praktik dhe shume funksional.

Punon me bateri dhe karikim. 

Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator me Pe per te gjitha llojet e lekures.

Heq me pe qimet dhe pushin ne fytyre 

Nuk krijon irritime dhe shenja ne zonen qe hiqen qimet.

Perdoret edhe ne pjese te tjera te trupit.

Praktik dhe shume funksional.

Punon me bateri dhe karikim. 

Fleta e të dhënave

Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë