Depilator Philips BRE605/00

25644

Philips

Depilator i markes Philips model BRE605/00

Heq edhe qimet me te shkurtra tek kembet 

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren 

32 prerese te projektuara per heqjen efikase te qimes deri ne 0.5 mm

Koke e rrotullueshme me 2200 rrotullime ne minute dhe pershtatet me mire me konturet e trupit

Me dy nivele shpejtesie

Mund te perdoret rreth 40 min me nje karikim te plote i cili zgjat rreth 1.5 ore

Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Philips model BRE605/00

Heq edhe qimet me te shkurtra tek kembet 

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren 

32 prerese te projektuara per heqjen efikase te qimes deri ne 0.5 mm

Koke e rrotullueshme me 2200 rrotullime ne minute dhe pershtatet me mire me konturet e trupit

Me dy nivele shpejtesie

Mund te perdoret rreth 40 min me nje karikim te plote i cili zgjat rreth 1.5 ore

Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë