Depilator Philips

Modeli: BRE650/00

Numri i piskatoreve: 17

Me 2 nivele shpejtesie

Me 2 koka depilimi te cilat mund te lahen edhe me uje.

Bashke me depilatorin vjen edhe aksesore per masazhimin e lekures.

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 621 g

Mund te perdoret ne te gjitha pjeset e trupit.

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj dhe nuk e irriton ate.

Heq qimet deri ne gjatesine 0.5 mm.

Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Philips

Modeli: BRE650/00

Numri i piskatoreve: 17

Me 2 nivele shpejtesie

Me 2 koka depilimi te cilat mund te lahen edhe me uje.

Bashke me depilatorin vjen edhe aksesore per masazhimin e lekures.

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 621 g

Mund te perdoret ne te gjitha pjeset e trupit.

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj dhe nuk e irriton ate.

Heq qimet deri ne gjatesine 0.5 mm.

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë