Depilator Remington 4 ne 1 EP7020

24877

Remington

Depilator i markes Remington modeli EP7020

4 ne 1 me 40 pistaktore prerese ne perberje

Per nje heqje te qimes nga rrenja dhe me shume butesi

Qimja qendron rreth 4 jave pa dale ne siperfaqe

Heq qimet edhe me gjatesine me minimale deri ne 0.5mm

Nje koke me perberje Aloe Vera per masazhimin e lekures pas depilimit

Me dy nivele shpejtesie dhe teknologji Non-slip tweezer

Ky depilator dhe rroje luksoz në një është projektuar në mënyrë ergonomike për të kapërcyer konturet e lëkurës për rezultatet më efektive. 

Marka Remington
Garancia 1 vit
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Lloji i depilatorit Per trupin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Remington modeli EP7020

4 ne 1 me 40 pistaktore prerese ne perberje

Per nje heqje te qimes nga rrenja dhe me shume butesi

Qimja qendron rreth 4 jave pa dale ne siperfaqe

Heq qimet edhe me gjatesine me minimale deri ne 0.5mm

Nje koke me perberje Aloe Vera per masazhimin e lekures pas depilimit

Me dy nivele shpejtesie dhe teknologji Non-slip tweezer

Ky depilator dhe rroje luksoz në një është projektuar në mënyrë ergonomike për të kapërcyer konturet e lëkurës për rezultatet më efektive. 

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 1 vit
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Lloji i depilatorit Per trupin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë