Depilator Remington EP6030 E51

3669

Depilator Remington EP6030 E51

Lufta kunder qimeve nuk do te jete nje pune e perditshme, depilatorin Remington mund ta perdorni edhe ne dush i cili eshte mjaft higjenik dhe kundra alergjive

Ka 18 pickatore celiku

Mund te perdoret ne te gjitha pjeset e trupit tuaj edhe ne pjesen e bikinit 

Ka dy shpejtesi te mundshme per pjeset e ndryshme te trupit

Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv

Ne paketim ka keto aksesore depilatorin ,4 koka te ndryshme,karikuesin dhe furcen e pastrimit

Më shumë informacion

Depilator Remington EP6030 E51

Lufta kunder qimeve nuk do te jete nje pune e perditshme, depilatorin Remington mund ta perdorni edhe ne dush i cili eshte mjaft higjenik dhe kundra alergjive

Ka 18 pickatore celiku

Mund te perdoret ne te gjitha pjeset e trupit tuaj edhe ne pjesen e bikinit 

Ka dy shpejtesi te mundshme per pjeset e ndryshme te trupit

Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv

Ne paketim ka keto aksesore depilatorin ,4 koka te ndryshme,karikuesin dhe furcen e pastrimit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë