Depilator Remington i-Light Pro IPL-6000

886

Remington

Depilator Remington i-Light Pro IPL-6000

Behuni gati te largoni qimet e padeshiruara ne trupin tuaj.

I zhvilluar ne bashkepunim me dermatologet me te mirenjohur, i-Light Pro, eshte i shpejte, pa dhimbje dhe shume efektiv.

Heq qimet dhe e le lekuren tuaj te bute per 6 muaj.

Shfrytezon teknologjine Intense Pulse Light, te njejten teknologji qe perdorin edhe qendrat e trajtimit te bukurise per heqjen e qimeve.

Klinikisht e testuar per heqjen e qimeve ne menyre efektive nga trupi juaj.

I pershtatshem per meshkuj dhe per femra.

Sensor i integruar pulsi per tonet e pershtatshem te lekures.

Mbrojte nga rezet UV.

PROPULSE™ teknologji.

Synon trajtimin e zonave me te medha se lazeri.

1 lambe eshte per 1500 flash.

Paketimi permban 3 llamba.

Ka  perdorim unisex dhe arrin rrezultate shume te mira ne kembe, krahe, zonen e  bikinit ,shpatulla, gjoks ,supe.

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Remington i-Light Pro IPL-6000

Behuni gati te largoni qimet e padeshiruara ne trupin tuaj.

I zhvilluar ne bashkepunim me dermatologet me te mirenjohur, i-Light Pro, eshte i shpejte, pa dhimbje dhe shume efektiv.

Heq qimet dhe e le lekuren tuaj te bute per 6 muaj.

Shfrytezon teknologjine Intense Pulse Light, te njejten teknologji qe perdorin edhe qendrat e trajtimit te bukurise per heqjen e qimeve.

Klinikisht e testuar per heqjen e qimeve ne menyre efektive nga trupi juaj.

I pershtatshem per meshkuj dhe per femra.

Sensor i integruar pulsi per tonet e pershtatshem te lekures.

Mbrojte nga rezet UV.

PROPULSE™ teknologji.

Synon trajtimin e zonave me te medha se lazeri.

1 lambe eshte per 1500 flash.

Paketimi permban 3 llamba.

Ka  perdorim unisex dhe arrin rrezultate shume te mira ne kembe, krahe, zonen e  bikinit ,shpatulla, gjoks ,supe.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: