Depilator i markes Rowenta modeli EP2900F0

Mer 24 kapese pinceta qe e bejne me te lehte procesin e depilimit

Me dy nivele shpejtesie dhe 1 koke per depilim

Se bashku me depilatorin vijne edhe furca per pastrimi dhe aksesor per masazhimin e lekures

Koka mund te lahet me uje te rrjedhshem.  Gjatësia e kordonit të energjisë 2 m

2 shpejtësite jane te nevojshme për zona të ndjeshme dhe për heqjen e qimeve ne menyre te shpejte dhe efektive edhe nën sqetull

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Lloji i depilatorit Per trupin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Rowenta modeli EP2900F0

Mer 24 kapese pinceta qe e bejne me te lehte procesin e depilimit

Me dy nivele shpejtesie dhe 1 koke per depilim

Se bashku me depilatorin vijne edhe furca per pastrimi dhe aksesor per masazhimin e lekures

Koka mund te lahet me uje te rrjedhshem.  Gjatësia e kordonit të energjisë 2 m

2 shpejtësite jane te nevojshme për zona të ndjeshme dhe për heqjen e qimeve ne menyre te shpejte dhe efektive edhe nën sqetull

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 2 vjet
Nivele shpejtesie 2 Nivele shpejtesie
Lloji i depilatorit Per trupin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë