Depilator Rowenta EP5640DO

3818

Depilator Rowenta EP5640DO

Depilator Rowenta i shpejt dhe eficent ,heq qimet pa demtuar lekuren 

Perdoret per te gjitha pjeset e trupit madje dhe per pjeset intime

Ka dy shpejtesi te mundshme per pjeset e ndryshme te trupit tuaj

Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv 

Ne paketim do te gjeni depilatorin me 4 koka te ndryshme dhe karikuesin,furcen e pastrimit

Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Rowenta EP5640DO

Depilator Rowenta i shpejt dhe eficent ,heq qimet pa demtuar lekuren 

Perdoret per te gjitha pjeset e trupit madje dhe per pjeset intime

Ka dy shpejtesi te mundshme per pjeset e ndryshme te trupit tuaj

Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv 

Ne paketim do te gjeni depilatorin me 4 koka te ndryshme dhe karikuesin,furcen e pastrimit

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë