Depilator i markes DSP modeli E80001 ju ndihmon te keni nje lekure te paster dhe te bute gjate gjithe kohes.

Depilatori ka tre koka te ndryshme. Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

Nje koke per depilimin e trupit.

Nje koke e cila ka funksionin e briskut te rrojes per nje depilim me te shpejte.

Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

Paketimi permban dhurate edhe nje paisje tjeter e cila sherben per nje pastrim te thelle te fytyres.

Edhe kjo paisje ka pese koka te ndryshme te cilat kane funksione te ndryshme si pastrim, heqjen e lekures se vdekur, heqjen e pikave te zeza, masazhim etj.

Me bateri te rikarikueshme, 2 x AA (nuk perfshihen ne paketim).

Permasat e depilatorit 95 x 55 x 30mm

Diametri i fucve te fytyres eshte 3.5 cm.

depilator DSP E-80001

Marka DSP
Garancia 1 vit
Permasat (cm) 13 x 8 x 3.5 cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes DSP modeli E80001 ju ndihmon te keni nje lekure te paster dhe te bute gjate gjithe kohes.

Depilatori ka tre koka te ndryshme. Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

Nje koke per depilimin e trupit.

Nje koke e cila ka funksionin e briskut te rrojes per nje depilim me te shpejte.

Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

Paketimi permban dhurate edhe nje paisje tjeter e cila sherben per nje pastrim te thelle te fytyres.

Edhe kjo paisje ka pese koka te ndryshme te cilat kane funksione te ndryshme si pastrim, heqjen e lekures se vdekur, heqjen e pikave te zeza, masazhim etj.

Me bateri te rikarikueshme, 2 x AA (nuk perfshihen ne paketim).

Permasat e depilatorit 95 x 55 x 30mm

Diametri i fucve te fytyres eshte 3.5 cm.

depilator DSP E-80001

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Permasat (cm) 13 x 8 x 3.5 cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë