Depilator/Shaver Philips HP6421/00

7262

Philips

Depilator/Shaver Philips HP6421/00

Lekure e bute dhe e kuruar.

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj.

Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.

Aksesor dizenjuar enkas per zonat intime.

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

2 shpejtesi veprimi.

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar.

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin.

Punon me prize dhe karikim.

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator/Shaver Philips HP6421/00

Lekure e bute dhe e kuruar.

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj.

Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.

Aksesor dizenjuar enkas per zonat intime.

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

2 shpejtesi veprimi.

Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar.

Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin.

Punon me prize dhe karikim.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë