Makine per shkrirjen e dyllit.

Me kapak dhe tas alumini i cili hiqet.

Shume funksionale.

Ngrohet me korent dhe keni mundesin e kontrollit te nxehtesise.

Shume praktike dhe efikase per nje depilim pa efekte anesore. 

Paketimi permban edhe 1 qese dyll dhe disa shkopa per hapjen e dyllit ne pjeset e trupit qe ju do te depiloni.

Permasat 18x13.5 cm

Marka DSP
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine per shkrirjen e dyllit.

Me kapak dhe tas alumini i cili hiqet.

Shume funksionale.

Ngrohet me korent dhe keni mundesin e kontrollit te nxehtesise.

Shume praktike dhe efikase per nje depilim pa efekte anesore. 

Paketimi permban edhe 1 qese dyll dhe disa shkopa per hapjen e dyllit ne pjeset e trupit qe ju do te depiloni.

Permasat 18x13.5 cm

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë