Set 5 ne 1 e markes DSP

Depilatori ka 5 koka te ndryshme 

Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

-Koke per depilimin e trupit.

-Nje koke e cila ka funksionin e briskut per nje depilim me te shpejte.

-Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

-Nje koke per masazhimin e lekures dhe furcen masazhuese

Materiali i piskatoreve prerese te depilatorit çelik inoks i mprehte

Me bateri te karikueshme per 8 ore karikohet dhe mund te perdoret 35-40 minuta pa prize

Marka DSP
Garancia 1 vit
Materiali Çelik dhe inoks
Lloji i depilatorit Per fytyren
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set 5 ne 1 e markes DSP

Depilatori ka 5 koka te ndryshme 

Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

-Koke per depilimin e trupit.

-Nje koke e cila ka funksionin e briskut per nje depilim me te shpejte.

-Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

-Nje koke per masazhimin e lekures dhe furcen masazhuese

Materiali i piskatoreve prerese te depilatorit çelik inoks i mprehte

Me bateri te karikueshme per 8 ore karikohet dhe mund te perdoret 35-40 minuta pa prize

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Materiali Çelik dhe inoks
Lloji i depilatorit Per fytyren

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë