Duart Ka vetëm një produkt.


Produktet më poshtë mund ti blini me këste duke aplikuar prane dyqaneve tona fizike. Kushtet e kreditimit:


  • - Me 0% interes

  • - Vetëm me kartën tuaj të identitetit

  • - Kryej aplikimin per 3 min dhe merr produktin brenda 15 min

  • - Pa kolateral

  • - Afati kohor 3 muaj


Katalog

Enabled filters:
Filter Results
shfaq 1 - 1 of 1 artikull

Ju mund te aplikoni per blerje me keste prane dyqaneve fizike per cdo produkt tjeter me vlere mbi 10.000 lek qe shikoni online.