Limuese per Thonjte Gemei GM 406

Nje limuese per thonjte e markes Gemei model GM 406

Limon thonjte tuaj te duareve apo kembeve

I jep formen e deshiruar, i lustron ato ne pjesen e siperme perpara manikyrit dhe i ben te shkelqejne

Seti permban limen, 2 koka me ngjyra per lustrim, 2 koka per ti dhene shkelqim dhe nje per te rregulluar paraqitjen e thoit.

Nje limues qe punon me bateri te cilat nuk jane te perfshira ne set dhe e nje teknologjie mjaft te larte per trajtimin e tyre

Marka Gemei
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Limuese per Thonjte Gemei GM 406

Nje limuese per thonjte e markes Gemei model GM 406

Limon thonjte tuaj te duareve apo kembeve

I jep formen e deshiruar, i lustron ato ne pjesen e siperme perpara manikyrit dhe i ben te shkelqejne

Seti permban limen, 2 koka me ngjyra per lustrim, 2 koka per ti dhene shkelqim dhe nje per te rregulluar paraqitjen e thoit.

Nje limues qe punon me bateri te cilat nuk jane te perfshira ne set dhe e nje teknologjie mjaft te larte per trajtimin e tyre

Fleta e të dhënave

Marka Gemei

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë